Reclame & Product Fotostudio Irene van der Meijs

Reclame en productfotograaf voor reclamebureaus, designbureaus, producenten, webwinkels en retail bedrijven.

Product Fotografie

Food Fotografie

Beverages fotografie

Packaging Fotografie

Fashion Fotografie

Architectuur & Interieur Fotografie

Naast exclusieve product fotografie zijn wij ook gespecialiseerd in het fotograferen voor uw webshop. Voor grote aantallen maar ook kleine series kunnen wij snel voor u fotograferen. Alle soorten producten fotograferen wij in onze ruime fotostudio.

Foodfotografie voor verpakkingen, recepten kaarten, kookboeken, magazines, websites of advertenties. We streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt. ‘Daar krijg ik honger van!’ – ‘Daar krijg ik dorst van!’

Wij hebben ruime ervaring in Beverages fotografie van o.a. wijnen, likeuren, bieren, frisdranken, koffie, splashes en milkshakes. We staan bekend om onze expertise op het gebied van beverages fotografie en splash fotografie.

Als branding & packaging fotostudio zijn we o.a. gespecialiseerd in fotografie welke wordt ingezet voor het produceren van verpakkingen. Verpakkingsfotografie / Packaging fotografie voor diverse verpakkingslijnen.

Mode en fashion fotografie in vele vormen. Voordelige packshots van kledingstukken op een paspop tot kleding op High-Fashion modellen. Ook accessoires zoals tassen, brillen, riemen, sierraden en schoenenfotografie.

Met jarenlange ervaring op het gebied van interieurfotografie en architectuurfotografie wordt het interieur of exterieur van uw pand of gebouw op de gewenste manier vastgelegd en bewerkt. Streven naar eenvoud is een belangrijk aspect om tot mooie interieurfotografie en architectuurfotografie te komen.

Onze Expertise

Reclame fotografie, product fotografie, packshot fotografie, food fotografie, beverages fotografie, packaging fotografie, fashion fotografie, beauty fotografie, kleding fotografie, lifestyle fotografie, post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties, beeldcreatie, concept, illustratie, styling, foodstyling.

I'm A Studio

Onze grote fotostudio is geschikt voor alle soorten fotografie

Fotostudio:

De compleet ingerichte studio van 275 vierkante meter is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw producten snel en gedetailleerd te fotograferen. Tevens voorzien van een infinity cove (rondwand) en beweegbaar plafond.

De studio is tevens voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor food-fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor productfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte.

Retouching studio:

We zijn voorzien van geavanceerde computersystemen en applicaties en werken alleen met hoge kwaliteit, gekalibreerde monitoren voor de post productie/ beeldbewerking.

Limbowand of Infinity wand met Flitsers

De Studio:
  • Totale oppervlak 275 vierkantemeter
  • Grote elektrische overheaddeur
  • Bewegend zwevend plafond van 16 vierkantemeter
  • Infinity cove (rondwand) van 50 vierkantemeter
  • Drie opname sets
  • Keuken t.b.v. culinaire fotografie
  • Visagie ruimte
  • Ruime hoeveelheid accessoires en requisieten.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws. Bekijk enkele van onze opdrachten en activiteiten!!!

Waarom Voor ons kiezen?

De fotostudio van Irene van der Meijs heeft zich ontwikkeld tot één van de betere fotostudio’s in reclame fotografie, product fotografie, packaging fotografie, culinaire fotografie, beverage fotografie en splashfotografie. Bekend om de expertise in product, food en beverage fotografie.

Kwaliteit

Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

Wij werken onder andere voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven en instellingen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat.

Snelheid

Wij streven altijd naar snelle doorlooptijden en maken hier duidelijke afspraken over.

Beeldmerk-Im_rood.png

Vakkennis

Wij hebben ruime vakkennis op het gebied van professionele reclamefotografie.

Ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring en staan bekend om onze expertise in o.a. product fotografie, culinaire fotografie, beverage fotografie interieur fotografie, architectuur fotografie en digitale beeldbewerking.

Bent u op zoek naar een productfotograaf en heeft u goede professionele productfoto’s nodig van uw producten, voor in bijvoorbeeld uw brochure of webwinkel? Dan bent u bij Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation aan het juiste adres.

Het fotograferen van producten, ook wel packshots genoemd, is namelijk een vak apart. De producten wilt u natuurlijk haarscherp in beeld hebben en met een goede belichting. Het doel van de productfoto’s is namelijk het zo goed mogelijk presenteren van uw product zodat de klant duidelijk ziet wat er gekocht kan worden.

Wij brengen uw productfoto’s in beeld met professionele apparatuur en in onze ruime fotostudio van 275m2, kan ieder product naar wens gefotografeerd worden. Als productfotograaf zijn wij tevens gespecialiseerd in het fotograferen van culinaire producten, zowel vrijstaande als sfeer productfotografie.
Naast het adviseren over het maken van de juiste productfoto’s en de nabewerking hiervan denken wij graag mee over het creëren van unieke productfotografie.

Onze Opdrachtgevers

Reclamebureaus, eindgebruikers en producenten in food en non-food

Onze opdrachtgevers

Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation

Neem direct contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0031 (0) 6 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Waalwijk (sprang-Capelle)

photography@irenevandermeijs.nl

Waar vind u ons?

Onze studio is gevestigd te Sprang-Capelle tussen Waalwijk en Tilburg in het midden van Noord-brabant. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het zuiden en het noorden.