Zoals eerder in dit blog geschreven heb ik enkele snelle flitsers gekocht voor het bevriezen van opspattend water e.d.. Het zomerweer komt er aan en het is dus ideaal om met water splash fotografie aan de gang te gaan. Als extra heb ik nog geïnvesteerd in een opblaasbaar bad om de vloer en rondwand in mijn studio een beetje droog te houden.

Hieronder het eerste resultaat van mijn high speed splash reclamefotografie met deze flitsers.

Ik heb een blikje Coca-Cola in een frisse water splash geplaatst om deze een lekker koele uitstraling te geven. Om de foto kleurrijker te maken komt er als extraatje ook een straal cola uit het blikje.

De uiteindelijke reclamefoto bestaat uit meerdere foto’s die ik in de beeldbewerking gemonteerd heb:
De achterste en de onderste water splash, de cola straal en het blikje.

De beeldbewerking bestaat uit enkele standaard bewerkingen zoals retouche en kleurcorrecties en manipulaties.

Om de foto in groter formaat te zien kun je kijken op https://www.irenevandermeijs.nl/portfolio/culinaire-fotografie-food-photography

coca-cola_splash_photograph

Coca-Cola splash photography