Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger, dit is een mooie tijd maar gaat snel voorbij en al snel heb je je kleintje in je armen.

Door een mooie foto reportage te laten maken van je buik, van jou en je partner heb je na de geboorte een blijvende herinnering aan deze mooie tijd. Uiteraard kunnen de grote broer en zus in spe ook gefotografeerd worden met de dikke buik!

Tussen de zesde en achtste maand is je buik op zijn mooist om te fotografen. Bij de zwangerschapsshoot is het mogelijk om zowel gekleed als (bedekt) naakt te poseren. Uiteraard leggen wij dit op een stijlvolle manier vast zodat je de foto’s aan iedereen kan laten zien.

Je mag meerdere setjes kleding meenemen, bij voorkeur een donker setje, en een licht setje. Neem gerust accessoires mee, zoals een knuffelbeestje, babyschoentjes, speentje, bellenblaas enz.

Zwangerschapsfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over onze fotoshoots!

New Born Shoot

Na de geboorte wil je je allermooiste en liefste bezit aan de hele wereld laten zien. Je kunt er de hele dag naar kijken. Maar ook opa’s en oma’s willen dit. Een new born fotoshoot kan dan uitkomst bieden. Jouw baby gefotografeerd op hoge resolutie in onze fotostudio. Een aandenken voor altijd aan deze romantische maar hectische tijd. Om nog jaren van na te genieten.

In combinatie met een zwangerschapsfotoshoot hebben wij speciale kortingen!

Na de fotoshoot

Na de fotosessie kun je via onze website de leukste foto’s uitkiezen.
Na de fotoshoot kun je via de website je mooiste foto’s nabestellen. Alle afdrukken worden geretoucheerd voor een nog mooier resultaat. Heb je last van een pukkeltje, puistje of striae dan werken wij dit voor je weg!

Jij bepaalt wat wij afdrukken, dus geen verplichte keuzes maken. Nabestellen is jaren later ook nog mogelijk! Bestel bijvoorbeeld uw foto’s op Fotopapier, Canvas, forex of Dibond (Aluminium)!
Ook is het mogelijk om de foto’s op DVD (hoge resolutie jpg) te bestellen. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen!