jul 2012

Model in Hair

Voor deze beauty foto heb ik meerdere foto’s gemaakt van het model en de haren in verschillende lagen. Dit is later in de beeldbewerking samengevoegd tot deze foto.

Bij dit beauty shot van het model met de haren wijd uitgespreid om haar heen, hebben we eens een andere positie aangenomen in de studio. Het model lag heerlijk op een zacht matras en de haren werden zoveel mogelijk om haar gezicht heen gedrapeerd. Het model heb ik vervolgens recht van boven gefotografeerd.

In de beeldbewerking heb ik er nog heel wat werk aan gehad; Om de ruimte in zijn geheel te vullen zijn er veel haren bij gemaakt en heb ik daarnaast de kleur en contrasten in de haar partijen aangepast. Verder is Jessica, het model volledig geretoucheerd en is haar huid ook licht verzacht.

 

Om deze foto in het groot te bekijken kijk op www.irenevandermeijs.nl/fashion

Irene van der Meijs, fashion fotograaf, beauty, glamour, beeldbewerking, hair, hair styling

Concept, Fotografie & Beeldbewerking: Irene van der Meijs

Visagie & Hair: Corry van der Pluijm

Model: Jessica van den Berg