Een goed zakelijk portret, waar je duidelijk en verzorgt op staat en wat past bij je bedrijf kan bijdragen aan het succes van jou onderneming!

Ervaar het positieve effect van goede social media foto’s en zakelijke portretfoto’s door een professionele fotoshoot te laten doen in onze ruime fotostudio of op iedere gewenste locatie. Je kan de foto’s gebruiken op de bedrijfswebsite, Twitter, LinkedIn, facebook, Google+ e.d.

We kunnen jullie gehele personeelsbestand professioneel fotograferen en eventueel ook leuke groepsfoto’s maken, waardoor de klant meteen een goede indruk van de onderneming en het personeel krijgt.

Er is van alles mogelijk, een social media shoot in de studio met witte of andere kleuren achtergronden naar wens. Of juist een leuke shoot op jullie bedrijf in de omgeving waarin gewerkt wordt. Wat ook erg leuk kan zijn, is een spontane fotoshoot op een door jullie zelf gekozen locatie.

zakelijk portret, social media shoot, portret foto's,

Een Full body portret voor op je bedrijfswebsite en een close-up van je gezicht voor twitter, Linked-In e.d.

   

   

Prijzen voor een zakelijke en/of social media fotoshoot vanaf 75,00 euro excl. btw

Voor een zakelijke en/of social media fotoshoot van 75,00 euro excl. btw krijg je een half uur fotografie, 3 digitale foto’s naar keuze op lage kwaliteit voor gebruik op internet.

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden van onze fotoshoots/nabestellingen kijk je op FOTOSHOOTS

Ben je enthousiast geworden, informeer dan vrijblijvend over de mogelijkheden voor een fotoshoot via photography@irenevandermeijs.nl