Reclame en Product Fotostudio ‘Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation’ is verhuisd naar een groter en moderner pand op bedrijventerrein Berkhaag te Sprang-Capelle.

Het oude pand werd te klein en was vooral ’s winters erg koud. Dit heeft ons er toe gebracht een nieuwe locatie te zoeken in de buurt van Sprang-Capelle. We zijn wel in de buurt gebleven omdat veel van onze klanten niet alleen uit de regio komen maar ook uit heel Zuid-Nederland, van Rotterdam tot aan Maastricht. Voor al deze klanten zijn we op deze locatie redelijk bereikbaar.

Limbowand of Infinity wand met FlitsersWe hebben nu genoeg ruimte om meerdere opname sets tegelijk te gebruiken. Zo kan er een grote spoed klus met producten voor een webshop tegelijk worden gedaan met een fashion-shoot voor de grote indrukwekkende rondwand. In deze tijden is een snelle doorloop en reactietijd erg belangrijk. Een fotografie klus heeft altijd haast.

Zoals de naam ‘Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation’ al zegt is ook beeldbewerking een grote specialisatie binnen het bedrijf. Naast de beeldbewerking en beeldmanipulatie van onze eigen foto’s, leveren ook andere fotografen, fotostudio’s en reclamebureaus hun beeldmateriaal aan om verwerkt te worden in onze beeldmanipulatie studio. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit en snelle levertijden.

Opnameruimte Fotosudio Zwarte wand

De verhuizing heeft veel tijd gekost maar alles is nu klaar! Naast de grote witte infinity cove is er nu ook een zwarte fotowand voor fashion en portret fotografie.
Ook in deze nieuwe studio hebben we uiteraard een ruime keuken voor food fotografie, een aparte kleedruimte en visagie hoek voor modellen en fashion fotografie. De grote overheaddeur maakt het mogelijk om ook zeer grote objecten naar binnen te krijgen en te fotograferen zoals bijvoorbeeld auto’s, boten e.d.

Kantoor Beeldbewerking
Wil je de fotostudio zelf komen bekijken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maak dan wel eerst even een afspraak via mail of telefoon.
Irene van der Meijs photography & Image manipulation is gespecialiseerd in reclame en productfotografie voor reclamebureaus, webwinkels, retailers, bedrijven en producenten. Ook voor portretfoto’s en familie/groepsfoto’s kunt u bij ons terecht.

visagie ruimte
Product fotografie – Food & drinks Fotografie – fashion & Lifestyle fotografie – architectuur & Interieur fotografie.
NAW gegevens: Fotostudio: Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE Sprang Capelle
Mail: photography@irenevandermeijs.nl Website: www.irenevandermeijs.nl
Telefoon: 06 24509447 / 0416 532005

Limbowand of Infinity wand

 

zithoek kantoor relax ruimte