Jos Dekkers Autobanden is de specialist in het onderhoud en vervangen van banden in de regio. Wij hebben voor Jos Dekkers een virtuele rondleiding mogen maken in hun bedrijfspand. Op deze manier kunnen potentiële klanten van Jos Dekkers Autobanden rondkijken en zo een goede indruk opdoen van dit bedrijf en vooral vertrouwen krijgen in hun bandenspecialist.

Kijk hieronder virtueel binnen met Google Maps Business View. Bent U ook geïnteresseerd in een virtuele rondleiding op basis van Google Maps Business View voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een scherpe offerte of vrijblijvende informatie.

Hoe werkt het?

[ezcol_1half]Klanten die via google zoeken op Jos Dekkers Autobanden zien direct aan de rechterkant van het Google Scherm alle bedrijfsgegevens van Jos Dekkers.

Er wordt een grote foto van het pand , de locatie van het bedrijf in Google Maps en een preview van de virtuele rondleiding met de tekst “binnen kijken” getoond. Deze previews worden door ons aangegeven in de Google software en wij zorgen voor een optimaal beeld van het interieur.

Klikken klanten hierop dan worden zij direct mee genomen naar Jos Dekkers en kunnen zij binnen kijken rondkijken.  Ook kan de webmaster van Jos Dekkers de hele tour of delen daarvan invoegen in hun eigen website of mobiele app. Zo kan er een panorama getoond worden van het ‘banden hotel’ bij een artikel over het ‘banden hotel’.

Het Google Business View pakket

Naast de virtuele rondleiding bevat het Google Business View pakket een professionele fotoreportage. Ook deze foto’s worden toegevoegd aan de bedrijfsgegevens in Google. Uiteraard krijgt de klant deze foto’s ook aangeleverd in hoge resolutie om te gebruiken voor hun eigen publicaties.

De virtuele rondleiding wordt een onderdeel van Google Maps. Uw bedrijf wordt dan ook gekoppeld aan Google Streetview indien dit aanwezig is in uw straat. In de praktijk blijkt dat veel klanten uw bedrijf zoeken in google maps en in streetview beoordelen met wie zij te maken hebben voordat zij afreizen naar uw bedrijf. Nu kunnen zij ook direct binnen kijken wat nog meer vertrouwen wekt en zodoende klanten over de streep zal trekken voor U te kiezen.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Jos dekkers autobanden op google

Het Banden Hotel


[/ezcol_1half_end]

Virtuele rondleidingen gebaseerd op Google Streetview Technologie

Trek klanten aan met Google Maps Business View en verbeter de zichtbaarheid van uw bedrijf in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View-technologie. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.


 

U krijgt:

  • Een volledige virtuele Tour door uw bedrijf.
  • Minimaal 10 reportage foto’s .
  • implementatie van de foto’s en virtuele Tour in google en google maps.
  • Assistentie bij de implementatie van de virtuele tour op Uw website of Mobiele App.

De voordelen van Google business View:

  • volledig bruikbaar op zowel Computers en mobiele apparaten.
  • volledige integratie in google. De meest gebruikte zoekmachine in de wereld.
  • zeer grote bekendheid bij het publiek.

Meer informatie


Bent u op zoek naar maatwerk virtuele rondleidingen dan bent U bij ons ook aan het juiste adres. Kijk hier voor meer informatie