Afgelopen week weer leuk samengewerkt aan een paar foodfoto’s van nieuwe recepten voor het mooie receptenboekje “Het nieuwe Zoet!” van Emma van Schenk. Een boekje vol heerlijke lekkernijen met super pure ingrediënten.  Het receptenboekje van Emma zal bestaan uit 42 recepten verdeeld over 6 hoofdstukjes: Gebak, taart, cake, koekjes, bonbons en ijs. Om meerdere foodfoto’s in groter formaat te bekijken ga je naar het portfolio food op onze website. Voor alle soorten foodfotografie en drankfotografie bent u bij onze ruime fotostudio met keuken van harte welkom!

Foodfotograaf Irene van der Meijs

Foodfotograaf Irene van der Meijs

Foodfotograaf Irene van der Meijs

Foodfotograaf Irene van der Meijs

Hieronder een stukje tekst van Emma over haar nieuwe boekje:

“Feest!
Ruim een jaar geleden ben ik begonnen aan een speurtocht naar zoete traktaties die niet alleen overheerlijk maar ook nog eens supergezond zijn. Mijn uitdaging om appetijtelijke alternatieven te vinden voor geraffineerde suiker en voor bloem heeft niet geleid tot concessies, maar juist tot fantastische nieuwe smaken en structuren!
Nu, na een geweldige periode van ontdekken, experimenteren, omtoveren en finetunen bundel ik mijn favoriete recepten in een boekje vol variatie en inspiratie!

Smullen
Ruim 100 pagina’s vol lekkernijen gemaakt van verrassende ingrediënten: basisproducten zoals amandelmeel, bakbanaan, kokosmeel of ghee en zoetmakers zoals dadels, vijgen, diksap, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en nog veel meer…..Naast de vele  glutenvrije en zuivelvrije recepten die ik heb gekozen vind je ook volop  (mijn persoonlijke favoriet) “no-bake” recepten!”

Klik hier om een preview te zien van Emma’s receptenboekje.