Irene van der Meijs heeft de packaging fotografie gedaan voor Aldi Chocolade melk voor de aldi chocolademelk verpakkingen van het merk Milsani. We hebben de chocolademelk in een glas gefotografeerd en het inschenken van de chocolademelk in een mooie straal en een bijbehorende splash.

Splash en beverage fotografie

branding | packaging | Beverage fotograaf Irene van der Meijs

De fotostudio van Irene van der Meijs heeft zich ontwikkeld tot één van de betere fotostudio’s in reclamefotografie, verpakkingsfotografie, culinaire fotografie, beverage fotografie en splashfotografie. Bekend om de expertise in food & drink fotografie. Onze fotostudio werkt zowel voor reclame- en ontwerpbureaus, als rechtstreeks voor bedrijven en instellingen.

Als branding & packaging fotograaf zijn we o.a. gespecialiseerd in fotografie welke wordt ingezet voor het produceren van verpakkingen. Verpakkingsfotografie / Packaging fotografie voor diverse verpakkingslijnen.

Splashes, Liquids, Beverage fotografie

Of het nu om foodfotografie voor verpakkingen, recepten kaarten, kookboeken, websites of advertenties gaat, we streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt. ‘Daar krijg ik honger van!’ – ‘Daar krijg ik dorst van!’

Een van onze specialiteiten bij Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation is als branding & packaging fotograaf het fotograferen van Splashes & Liquids. We zijn gespecialiseerd in splash en high speed fotografie voor reclame en productfotografie. Om deze splashes te kunnen fotograferen hebben we veel ervaringen op gedaan en zijn wij zeer bekwaam als het gaat om de hoge snelheid scherp vast te leggen en deze op zeer nauwkeurige manier in de post-productie fase / beeldbewerking te monteren en te bewerken. Splash & liquid fotografie zie je veel terug in reclamefoto’s van producten, cosmetica, food, drinks / beverages en ook fashionfotografie.

Je ziet dat wij splashfotografie ook zeer mooi toe kunnen passen bij creatieve drank fotografie/ creatieve beverage fotografie / creatieve splash fotografie / refreshing beverages fotografie. Zie ook ons portfolio splash en high speed fotografie voor meer voorbeelden.

Culinaire en beverage fotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Food & Drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een snack tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in culinaire gerechten, wijnen, likeuren, bier, frisdranken, splash, ijs, snoep, taarten en dessert fotografie. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid. Zie ook ons portfolio Culinair en Drank fotografie voor meer voorbeelden.

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op via photography@irenevandermeijs.nl