We hebben voor YOYO fresh tea bar weer nieuwe foto’s gemaakt van verschillende heerlijke warme tea drinks.

Een paar voorbeelden van de drankfotografie die we gedaan hebben hieronder te zien zijn de steranijs met kaneel thee en Gember met munt thee:

 

 

foodfotograaf

Food fotograaf – Drank fotograaf – beeldbewerker – Irene van der Meijs

 

foodfotograaf

Food fotograaf – Drank fotograaf – beeldbewerker – Irene van der Meijs

 

Beverage fotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Beverages / dranken vereist grote vakmanschap op het gebied van drank fotografie en beeldbewerking. De fotostudio van Irene van der Meijs heeft zich ontwikkeld tot één van de betere fotostudio’s in reclamefotografie, verpakkingsfotografie, culinaire fotografie, beverage fotografie en splashfotografie. Bekend om de expertise in food & drink fotografie.

Smaak en geur moeten bij drank fotografie worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een flesje of beker tot een high-end beverage sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt beverage / drank fotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en food fotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in Beverages fotografie van o.a. wijnen, likeuren, bieren, frisdranken, koffie, smoothies en milkshakes. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid. Bekijk ook onze portfolio Food en Culinaire Fotografie op de andere pagina van deze website.

Als branding & packaging fotograaf zijn we o.a. gespecialiseerd in fotografie welke wordt ingezet voor het produceren van verpakkingen. Verpakkingsfotografie / Packaging fotografie voor diverse verpakkingslijnen.

Of het nu om drankfotografie voor verpakkingen, recepten kaarten, kookboeken, websites of advertenties gaat, we streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt.  ‘Daar krijg ik dorst van!’

Onze fotostudio werkt zowel voor reclame- en ontwerpbureaus, als rechtstreeks voor bedrijven en instellingen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Beverage Fotografie

Splash Fotografie

 

Food Fotografie

 

Packaging fotografie

 

Beeldbewerking

 

Foodstyling