Sierraden en tassen fotografie in onze fotostudio.

Afgelopen maanden hebben we weer voor diverse webshops gefotografeerd. Hierbij hebben we naast kledingfotografie, schoenenfotografie en andere webshop productfotografie ook sierraden en tassen fotografie gedaan.

We fotograferen deze met veel detail zodat u deze goed kan gebruiken in uw webshop. Bij productfotografie van sierraden en tassen is detail erg belangrijk. Uw klanten hechten veel waarde aan de gebruikte materialen en willen dit zien. Daarom weten wij hier rekening mee te houden en er zorg voor te dragen dat er veel detail zichtbaar is en dat de kleuren natuurgetrouw weer gegeven worden. Irene van der Meijs is gespecialiseerd in het fotograferen voor uw webshop. Voor grote aantallen maar ook kleine series kunnen wij snel voor u fotograferen. Alle soorten producten fotograferen wij in onze ruime fotostudio. We kunnen ook meerdere standpunten van uw producten fotograferen, bijvoorbeeld recht van voren en onder een schuine hoek. Veel product foto’s / packshots voor bijvoorbeeld webshops of catalogi worden gefotografeerd met een witte of transparante achtergrond. Hierbij zijn ook veel mogelijkheden zoals spiegelreflecties, schaduwen en verlopen. Ook is het mogelijk uw product foto / packshot te voorzien van een sfeervolle toepasselijke achtergrond. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.  We hebben jarenlange ervaring in tassen fotografie, sierradenfotografie, schoenenfotografie, fashionfotografie en alle andere soorten productfotografie.

Hieronder een klein aantal voorbeelden van de tassen fotografie en sierraden fotografie:

sierraden fotografie, tassen fotograaf

sierraden en tassen fotograaf Irene van der Meijs

tassen fotograaf

tassen en sierraden fotograaf Irene van der Meijs

tassen en sierraden_Irene van der Meijs11

tassen en sierraden_Irene van der Meijs2 tassen en sierraden_Irene van der Meijs3 tassen en sierraden_Irene van der Meijs4 tassen en sierraden_Irene van der Meijs5 tassen en sierraden_Irene van der Meijs6 tassen en sierraden_Irene van der Meijs7 tassen en sierraden_Irene van der Meijs8 tassen en sierraden_Irene van der Meijs9