Fotoshoot interieurs Campers

Interieurs van twee net afgebouwde campers gefotografeerd voor publicatie op web en print.

Interieurfotografie van campers. Naast interieur fotografie van gebouwen fotograferen wij ook het interieur van campers, caravans en boten. Fotografie doen wij op lokatie of in onze studio.

Wij proberen de juiste sfeer vast te leggen door gebruik te maken van het bestaande licht. Hierdoor krijgt de klant een juiste indruk van uw camper, caravan of boot. Daarnaast besteden wij veel zorg aan een optimale ruimtelijke weergave en details.

reclamefoto camper interieur
reclamefoto camper interieur
reclamefoto camper interieur
reclamefoto camper interieur
reclamefoto camper interieur

Reclame en Product fotografie

Irene van der Meijs Photography & Imagemanipulation

ARCHITECTUUR EN INTERIEUR FOTOGRAFIE

Met jarenlange ervaring op het gebied van interieur en architectuurfotografie wordt uw gebouw, landschap of brug op de gewenste manier vastgelegd en bewerkt. Een expressieve foto van uw hoofdkantoor over de volle lengte van uw entree of een realistische presentatie van uw vastgoed, alles is mogelijk. Streven naar rust en eenvoud in het beeld is een belangrijk aspect om tot de essentie van mooie architectuurfotografie te komen.

Ook interieurfotografie vergt het nodige vakmanschap op het gebied van fotografie. Licht en compositie zijn hierbij de belangrijkste aspecten. Heldere en strakke architectuur en interieurfotografie is wat Irene van der Meijs u kan bieden.

Met behulp van de aanwezige (natuurlijke) lichtbronnen en extra kunstmatige lichtbronnen wordt de grootste aandacht besteed aan de juiste sfeer. Wij besteden veel aandacht aan het juist weergeven van de vorm en afmetingen van de ruimte.

Irene van der Meijs kan u als architectuurfotograaf en interieurfotograaf snel van dienst zijn voor het maken van mooie, sfeervolle en hoge kwaliteit architectuur- en interieurfotografie.

Door het gebruik van beeldmanipulatie kunt u het gebouw presenteren zonder vervelende obstakels of bijvoorbeeld zonder grauwe lucht in beeld. Wij kunnen desgewenst objecten via beeldbewerking verwijderen en de omgeving aanpassen, zoals het toevoegen van een mooie blauwe lucht.

Als ervaren architectuurfotograaf en interieurfotograaf kan Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation u adviseren om tot het gewenste resultaat te komen. Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Irene van der Meijs Photography & Image manipulation

Neem direct contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0031 (0) 6 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Waalwijk (sprang-Capelle)

photography@irenevandermeijs.nl