Productfotografie verlichting Armaturen

Productfotografie van verlichtings armaturen vraagt om speciale aandacht..

productfotograaf lampen

Hiernaast is productfotografie van een verlichtings armatuur in sfeer setting te zien. Omdat deze lamp vooral voor sfeer bedoeld is hebben wij deze met een warme gloed gefotografeerd tegen een ‘industriële’ achtergrond. Wij passen altijd beeld retouche toe om uw producten zo mooi mogelijk in de reclamebeelden en reclame uitingen te krijgen.

Naast een sfeer foto is er ook een ‘productfoto’ of ‘packshot’ gemaakt van de Led lichtbron. Hierbij is er een gloed toegevoegd om de potentiële kopers een juiste indruk te geven van de lamp. Als productfotograaf maken wij regelmatig sfeerfotografie en vrijstaande productfotografie voor diverse lampen ontwerpers, designers, interieur ontwerpers, architecten, ontwerpers, meubel ontwerpers en product ontwerpers.

Naast de diverse werkzaamheden als productfotograaf, wordt Irene van der Meijs ook vaak gevraagd om als interieurfotograaf voor diverse klanten interieurfotografie te verzorgen. Ook de toepassing van de ontwerpen in een interieur sfeer setting is wat interieurfotografie van de projecten een extra meerwaarde geeft.

productfotografie ledlamp