Stopmotion Animatie film Recept Zelf Appelflappen maken

Professionele reclame fotografie, bedrijfsvideos en animaties voor food en non food. Content creatie voor online media.

Stopmotion receptenfilm Zelf Appelflappen maken:

Voor deze recept animatie film met foto’s hebben we gekozen voor een frisse zomerse en zonnige uitstraling. Met deze klassieke en originele animatie techniek wordt gebruik gemaakt van meerdere foto’s die ieder een stapje laten zien in het proces van de bereiding voor het zelf maken van Appelflappen. Naast de stopmotion foto’s hebben we gekozen voor extra uitleg via tekst animaties, zodat de kijker het recept zelf makkelijk kan volgen.


Recepten film Appelflappen maken

  • Concept
  • Art-Direction
  • Fotografie
  • Animatie teksten / Motion Graphics
  • Stopmotion Animatie
  • Editing / Post production
  • Foodstyling

Stopmotion recepten film:

Met een stopmotion film kan je op een ambachtelijke manier laten zien hoe een recept of product gemaakt wordt. Stopmotion kan een combinatie zijn van fotografie en film. Maar bij de klassieke originele stopmotion animatie techniek wordt gebruik gemaakt van meerdere foto’s die ieder een stapje laten zien van het proces of de bereiding van een foodgerecht. Het heeft een speelse stijl vol dynamiek en trekt de aandacht van de kijker. Je kan met deze techniek effecten bereiken die met normale film niet op dezelfde manier mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het verplaatsen van en bord of een ingrediënt laten bewegen terwijl er geen handen zichtbaar zijn.

Je krijgt de illusie van beweging door het na elkaar afspelen van verschillende stilstaande beelden waarin steeds iets verandert of verplaatst.

De losse stilstaande beelden noemt men frames. Bij traditionele film maak je gebruik van 24, 25 of 30 frames per seconde.

Bij een stopmotion animatie maak je gebruik van 12 of 15 frames of soms nog minder 8 of 5 frames per seconde. Het resultaat ziet er daardoor wat schokkeriger uit, wat vaak een leuk en speels effect geeft. Als je de stopmotion meer vloeiend wil laten bewegen kan je gebruik maken van de standaard frames zoals bij film.

Stopmotion film is een mooie techniek voor een bedrijfsfilm, instructiefilm, recepten film, reclamefilm of een traditionele animatie film.

Dezelfde techniek wordt toegepast bij tekenfilms.

Commerciële Video Content

Wat wij doen:

Commerciele video content voor Film en Animatie. Irene van der Meijs Creative Studios heeft jarenlange ervaring in beeld & media vormgeving en kan uw partner zijn in al uw media marketing. We maken beeldverhalen die de zintuigen prikkelen en verleiden.

Wat wij doen:

Reclame Video en Fotografie Food, Drinks/Beverages, Non-Food, Product

Bedrijfsvideos | Corporate Video

Animatie | Animation | Stopmotion Animatie

Logo Animatie | Animated Logo | Tekst Animatie | Motion Graphics

Kom gerust eens kennis maken bij ons in de Studio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0416 532005 | 06 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Sprang-Capelle

photography@irenevandermeijs.nl

Fout: Contact formulier niet gevonden.