Wij zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig creëeren, fotograferen en bewerken van beelden. Onze digitale beeldmanipulaties bieden grenzeloze mogelijkheden om ieder creatief concept te verwezenlijken. Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

Fotografie voor uw website, cd-rom presentaties, brochures, tijdschriften, catalogi, folders, flyers, billboards of ander drukwerk.

Wij werken onder andere voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven / instellingen en andere fotografen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat.

[hr]

Wat wij doen:

Reclamefotografie, productfotografie, foodfotografie, liquid&drinks/beverages fotografie, fashionfotografie, beautyfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, lifestylefotografie, reportagefotografie, bedrijfsfotografie, post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties, beeldcreatie/concept, illustratie, styling, foodstyling.

Voor fotografen:

Post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties.

[hr]

[column]
[twocol_one]

Fotostudio:

De compleet ingerichte studio van 275 vierkantemeter is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw producten snel en gedetailleerd te fotograferen. Tevens voorzien van een infinity cove (rondwand), beweegbaar plafond, visagie ruimte en een keuken voor foodfotografie

[/twocol_one]
[twocol_one_last]

Retouching studio:

We zijn voorzien van geavanceerde computersystemen en applicaties en werken alleen met hoge kwaliteit, gecalibreerde monitoren voor de post productie/ beeldbewerking.


[/twocol_one_last]
[/column]

[hr]

Specialismen:

Creative director, art-director, fotograaf, beeldbewerker, retoucher, illustrator, stylist, foodstylist

 

Visit our blog
Op onze blog vindt u informatie over o.a. enkele foto’s op deze site, tips & tricks voor photoshop en making-of verslagen.http://www.irenevandermeijs.nl/
Wij zijn lid van Nikon Professional Services.Nikon Professional Services bied een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan om de bedrijfsvoering te garanderen.

 

Voor meer informatie kunt u ook op de volgende websites kijken:

http://www.reclamefotograaf-beeldbewerker.nl

http://www.productfotograaf-beeldbewerker.nl

http://www.culinair-foodfotograaf.nl

http://www.architectuur-interieurfotograaf.nl