Een professionele fotoshoot in de studio van 275 vierkante meter of een fotoreportage op locatie? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Omdat wij de beschikking hebben over een grote fotostudio in Sprang-Capelle tussen Waalwijk en Tilburg kunnen wij grote groepen voor bijvoorbeeld personeelsfoto’s of grote families vakkundig fotograferen.

Het is natuurlijk ook leuk om samen met je vriendin, vriend, (zakelijk-)partner of collega een fotoshoot bij ons te plannen. Regelmatig organiseren wij ook zogenaamde ‘social media shoots’. Bezoek zo’n dag voor een goedkope maar mooie profiel foto van jezelf voor je sociale netwerken zoals linkedin, twitter en facebook. Bekijk ook eens onze studio.

Naast de hieronder genoemde fotografiepakketten zijn er natuurlijk meer mogelijkheden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Vrienden en Vriendinnen Shoot

 

Altijd al mooie foto’s van jou vriendinnen en/of vrienden groep willen hebben? Samen met je allerbeste vriendin op de foto, of bijvoorbeeld met het hele sportelftal op de foto? Boek dan nu een gezellige fotoshoot met professionele foto’s!
Dat kan in onze professionele fotostudio of op een door jullie gekozen locatie!

Vriendinnen fotoshoot
Vrienden fotoshoot
Vrijgezellenfeest fotoshoot
Verjaardagfeest vriendinnen fotoshoot / vrienden fotoshoot
Sinterklaas vriendinnen fotoshoot / vrienden fotoshoot
Kerst vriendinnen fotoshoot / vrienden fotoshoot

klik hier voor meer informatie.

Groeps en Familie Portretten

 

In onze ruime fotostudio is er genoeg ruimte voor het fotograferen van grote groepen en families.  Bij groepsfotografie kun je bijvoorbeeld denken aan een familiefoto als geschenk voor moederdag, vaderdag, een verjaardag of huwelijksjubileum.  Maar ook voor bedrijven en instellingen worden regelmatig groepsfoto’s gemaakt. Kijk bij bedrijf- en zakelijkepotretten voor meer informatie hierover

klik hier voor meer informatie.

Portfolio en Modellen Shoot

 

Portfolioshoot

Modellen en portfolio fotoshoots voor Professionele Modellen, startende modellen en natuurlijk ook gewoon voor jezelf.

Goede en recente foto’s zijn van cruciaal belang als je als professioneel model aan het werk bent of wilt. Als je huidige portfolio niet actueel is of geen goed beeld geeft van jouw kwaliteiten die jij als model hebt dan kun je het beste je portfolio vernieuwen.

Opdrachtgevers die op zoek zijn naar (nieuwe) modellen voor een bepaalde opdracht, kijken naar je portfolio en ervaring. Een goede serie foto’s is dus cruciaal voor succes!

klik hier voor meer informatie.

 


Bruids en Trouw Reportages

 

bruidsfotografie

 

Als alles voor de bruiloft tot in de puntjes geregeld is moet deze dag professioneel en vakkundig vastgelegd worden. Neem niet met minder genoegen en kijk daarom eens bij onze bruidsreportages voor de prijzen en mogelijkheden. Alles is mogelijk. Ook een loveshoot in onze grote studio vooraf of een mooie macro opname van de ringen en boeket behoort tot deze mogelijkheden. Denk ook eens aan een LoveShoot, Pre-Wedding en/of After-Wedding Fotoshoot.

klik hier voor meer informatie.

 


Zwangerschapsfotografie / New Born Shoot

 

Zwangerschapsfotografie

 

Je bent zwanger, dit is een mooie tijd maar gaat snel voorbij en al snel heb je je kleintje in je armen.

Door een mooie foto reportage te laten maken van je buik, van jou en je partner heb je na de geboorte een blijvende herinnering aan deze mooie tijd. Uiteraard kunnen de grote broer en zus in spe ook gefotografeerd worden met de dikke buik!

New Born Shoot

Na de geboorte wil je je allermooiste en liefste bezit aan de hele wereld laten zien. Je kunt er de hele dag naar kijken. Maar ook opa’s en oma’s willen dit. Een new born fotoshoot kan dan uitkomst bieden.

klik hier voor meer informatie.

 


Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op om een fotoshoot te doen.

 

Email:

photography@irenevandermeijs.nl

Telefoon:

0416 532005

06 24509447

Bezoek / Studio Adres:

Nies van der Schansstraat 11a

5161CE Sprang-Capelle

 

Na de fotoshoot krijgt u binnen enkele dagen via mail een link naar uw foto’s op lage resolutie. U kunt op uw gemak thuis de leukste of mooiste foto(‘s) uitzoeken. De foto’s die u selecteert en besteld via deze website krijgt u digitaal aangeleverd of gaan wij vervolgens afdrukken.

Via onze bestel procedure op deze website kunt u afdrukken op papier, canvas en plexiglas bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid om de foto’s digitaal te bestellen. Hierbij kunt u kiezen om enkele foto’s op een lage en/of hoge resolutie te bestellen.

Photography@irenevandermeijs.nl Telefoon: 06 24509447 of 0416 532005 Adres: Nies van der Schansstraat 11A 5161CE Sprang-Capelle

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *