Modellen en portfolio fotoshoots voor Professionele Modellen, startende modellen en natuurlijk ook gewoon voor jezelf.

Goede en recente foto’s zijn van cruciaal belang als je als professioneel model aan het werk bent of wilt. Als je huidige portfolio niet actueel is of geen goed beeld geeft van jouw kwaliteiten die jij als model hebt dan kun je het beste je portfolio vernieuwen.

Opdrachtgevers die op zoek zijn naar (nieuwe) modellen voor een bepaalde opdracht, kijken naar je portfolio en ervaring. Een goede serie foto’s is dus cruciaal voor succes!

Er worden alleen foto’s gemaakt zoals je dat zelf wilt, dus bijvoorbeeld alleen portretfoto’s. Wij garanderen een portfolio met hoge kwaliteit.

Je kunt kiezen uit een fotoshoot van een half uur of langer en eventueel inclusief visagie. Ook zijn speciale wensen altijd bespreekbaar.

Kledingwissel en aantal foto’s afhankelijk van tijd.

Speciale wensen zijn uiteraard ook mogelijk. neem hiervoor contact met ons op.

Na de fotoshoot

Na de fotosessie kun je via onze website de leukste foto’s uitkiezen en nabestellen. Je ontvangt een online link naar de gallerij op een beveiligd gedeelte van de website. Hier kan je de foto’s uitkiezen die je wilt nabestellen.

Alle nabestellingen/afdrukken worden geretoucheerd voor een nog mooier resultaat. Heb je last van een pukkeltje, puistje dan werken wij dit voor je weg!

Jij bepaalt wat wij afdrukken, dus geen verplichte keuzes maken. Nabestellen is jaren later ook nog mogelijk! Bestel bijvoorbeeld uw foto’s op Fotopapier, Canvas, forex of Dibond (Aluminium)!
Ook is het mogelijk om de foto’s op DVD (hoge resolutie jpg) te bestellen.

 

Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op om een fotoshoot te doen.

Email:

photography@irenevandermeijs.nl

Telefoon:

0416 532005

06 24509447

Bezoek / Studio Adres:

Nies van der Schansstraat 11a

5161CE Sprang-Capelle