Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger, dit is een mooie tijd maar gaat snel voorbij en al snel heb je je kleintje in je armen.

Door een mooie foto reportage te laten maken van je buik, van jou en je partner heb je na de geboorte een blijvende herinnering aan deze mooie tijd. Uiteraard kunnen de grote broer en zus in spe ook gefotografeerd worden met de dikke buik!

Tussen de zesde en achtste maand is je buik op zijn mooist om te fotografen. Bij de zwangerschapsshoot is het mogelijk om zowel gekleed als (bedekt) naakt te poseren. Uiteraard leggen wij dit op een stijlvolle manier vast zodat je de foto’s aan iedereen kan laten zien.

 

babyshoot_3573Je mag meerdere setjes kleding meenemen, bij voorkeur een donker setje, en een licht setje. Neem gerust accessoires mee, zoals een knuffelbeestje, babyschoentjes, speentje, bellenblaas enz.

Na de geboorte wil je je allermooiste en liefste bezit aan de hele wereld laten zien. Je kunt er de hele dag naar kijken. Maar ook opa’s en oma’s willen dit. Een new born fotoshoot kan dan uitkomst bieden. Jouw baby gefotografeerd op hoge resolutie in onze fotostudio. Een aandenken voor altijd aan deze romantische maar hectische tijd. Om nog jaren van na te genieten.

In combinatie met een zwangerschapsfotoshoot hebben wij speciale kortingen!banner_zwangerschap

 

Na de fotoshoot

Na de fotosessie kun je via onze website de leukste foto’s uitkiezen en nabestellen. Je ontvangt een online link naar de gallerij op een beveiligd gedeelte van de website. Hier kan je de foto’s uitkiezen die je wilt nabestellen.

Alle nabestellingen/afdrukken worden geretoucheerd voor een nog mooier resultaat. Heb je last van een pukkeltje, puistje dan werken wij dit voor je weg!

Jij bepaalt wat wij afdrukken, dus geen verplichte keuzes maken. Nabestellen is jaren later ook nog mogelijk! Bestel bijvoorbeeld uw foto’s op Fotopapier, Canvas, forex of Dibond (Aluminium)!
Ook is het mogelijk om de foto’s op DVD (hoge resolutie jpg) te bestellen.

 

Tip:

Zorg ervoor dat je niet al te strakke kleren aandoet voorafgaand aan de fotoshoot. Hiermee voorkom je striemen op je lichaam. Deze trekken meestal niet snel weg. Zorg er voor dat je handen er goed verzorg uitzien, deze zie je erg goed op de foto’s.

Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op om een fotoshoot te doen.

 

zwangerschapsshoot3835 zwangerschapsfoto met kind