Culinaire Fotografie en Drank Fotografie

Enkele voorbeelden van onze food & beverage fotografie voor opdrachten van diverse klanten!

Culinaire Fotografie | Drank fotografie | Dessert fotografie

Enkele voorbeelden van onze food foto's voor opdrachten van diverse klanten!

Culinaire fotografie en drankfotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Food & Drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een snack of packshotfotografie van uw verpakkingen, tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt culinaire foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in fotografie, styling en beeldbewerking van o.a. gerechten, snacks fotografie, wijn fotografie, likeur en drank fotografie, bier fotografie, frisdrank fotografie, koffie fotografie, splash fotografie, ijs fotografie, zuivel fotografie, snoep fotografie, taart fotografie, fruit fotografie en dessert fotografie. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw culinaire en drank fotografie in combinatie met een model te laten maken.

De fotostudio is voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor culinaire food fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor foodfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte.

U bent voor food & beverages fotografie van harte welkom in de studio van Irene van der Meijs. Naast food & beverages fotograferen we ook al uw producten, bijvoorbeeld keuken accessoires, glazen, servies e.d. Ook zijn we beschikbaar om bij u op locatie bijvoorbeeld het restaurant of de keuken te fotograferen. Wij maken professionele interieurfoto’s van uw restaurant, horeca gelegenheid of bedrijfsruimte.

Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0031 (0)6 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Sprang-Capelle

photography@irenevandermeijs.nl