Zakelijke Portretten | Business Portraits

Enkele voorbeelden van onze product fotografie opdrachten voor diverse klanten!

Zakelijke Portretten | Business Portraits

Enkele voorbeelden van onze product fotografie opdrachten voor diverse klanten!

Zakelijke portretten voor bedrijven en social media fotoshoots:

Bij elk bedrijfsprofiel, presentatie of op social media worden portretten getoond. U wilt een professionele indruk geven van uzelf of uw personeel. Een zakelijke portretfoto zonder dat deze saai of te joviaal wordt. In overleg bepalen we de juiste fotografie en zorgen we voor eenheid in alle foto’s. Desgewenst komen we bij u op uw bedrijf om uw personeelsleden te fotograferen zonder dat uw bedrijfsproces wordt verstoord.

Maak met uw bedrijf direct de juiste indruk en schep meteen een vertrouwelijke band met een goed portret! Gebruik de zakelijke portretfoto’s voor alle communicatie-uitingen van uw bedrijf. Laat bijvoorbeeld al uw personeel spontaan fotograferen en plaats deze bij uw personeelsoverzicht met de functies die ze binnen uw bedrijf hebben. Dit geeft altijd een goede en vertrouwde indruk op uw bedrijfswebsite.

Met deze aansprekende zakelijke portretfoto’s profileert u het bedrijf met een persoonlijke en betrouwbare uitstraling. U gebruikt de foto’s voor al uw online & offline communicatie-uitingen, dus naast de website o.a. ook voor jaarverslagen, brochures, nieuwsbrieven, persberichten, artikelen in magazines en uiteraard op social media, zoals linked-in, twitter e.d.

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0031 (0)6 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Sprang-Capelle

photography@irenevandermeijs.nl