[slideshow_deploy id=’3032′]

Als alles voor de bruiloft tot in de puntjes geregeld is moet deze dag professioneel en vakkundig vastgelegd worden. Neem niet met minder genoegen.

Wij hebben jarenlange ervaring in reclame-, fashion- en reportage fotografie in de studio en op locatie. Bij ons houdt de fotografie niet op na de trouwdag. Alle foto’s die u aangeleverd krijgt zijn minimaal ‘standaard’ bewerkt. Hieronder valt kleurcorrectie, uitsnedes en retouche.

Op aanvraag is uitgebreide beeldbewerking en zijn er zelfs beeldmanipulaties mogelijk.

 

Wij zorgen ervoor dat op uw trouwdag al jullie speciale momenten gefotografeerd worden. Het omdoen van de ringen, de eerste kus, de handtekeningen zetten enzovoort.

 

Maar reserveert u meer tijd, dan is het natuurlijk erg leuk om ook de voorbereidingen op de huwelijksdag te fotograferen om deze later samen terug te kunnen kijken. De bruidegom was er immers ook niet bij. Hoe je in de jurk wordt gehesen door je moeder of je Oma, hoe iedereen nerveus is voor de grote dag.

In overleg is het ook mogelijk om een tweede fotograaf de voorbereidingen van de bruidegom en de reis naar zijn aanstaande bruid te laten fotograferen.

 

Denk ook eens aan een LoveShoot, Pre-Wedding en of After-Wedding Fotoshoot.

In onze ruime en professionele reclame studio bieden wij u ook de mogelijkheid tot een romantische loveshoot of pre-wedding fotoshoot. Ook erg leuk om te doen voor mooie foto’s van jullie op de uitnodigingskaarten.
Ook een mooie macro opname van de ringen en boeket in de studio behoren tot de mogelijkheden.

Omdat wij ruimte genoeg hebben kunt u zelfs met de hele familie in de studio gefotografeerd worden. Erg leuk als aandenken.

 

Trouwalbum

De door jullie geselecteerde foto’s kunnen wij voor u in een trouwalbum laten afdrukken. U krijgt dan een mooi gedrukt album op fotopapierkwaliteit. De mogelijkheden zijn enorm. Van simpele albums tot zeer luxe trouwalbums met luxe papier en lederen kaft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooi basic trouwalbum met 30 tot 60 pagina’s.  Kijk hieronder voor de prijzen van de trouwalbums.

 


Prijzen:

Betaling trouwreportage/fotoshoot is altijd vooraf via bankoverschrijving. U ontvangt hiervoor na de bevestiging van de afspraak een factuur.

Trouwreportage

4uur op locatie, inclusief 80 digitaal bewerkte foto’s in kleur of zwart-wit

€ 699,-

8uur op locatie, inclusief 140 digitaal bewerkte foto’s in kleur of zwart-wit

€ 1299,-

12uur op locatie, inclusief 200 digitaal bewerkte foto’s in kleur of zwart-wit

€ 1950,-

Optioneel

Tweede fotograaf 1,5 uur op locatie, inclusief 20 extra foto’s in kleur of zwart-wit

€ 195,-

Tweede fotograaf 4 uur op locatie, inclusief 40 tot 60 extra foto’s in kleur of zwart-wit

€ 450,-

Tweede fotograaf 8 uur op locatie, inclusief 60 tot 100 extra foto’s in kleur of zwart-wit

€ 799,-

Tweede fotograaf 12 uur op locatie, inclusief 100 tot 140 extra foto’s in kleur of zwart-wit

€ 1199,-

Loveshoot, Pre-wedding en/of After-wedding Shoot

1/2 uur in de studio, inclusief 5 foto’s in lage resolutie voor web

€ 85,-

1 uur in de studio, inclusief 10 foto’s in lage resolutie voor web

€ 125,-

extra: Visagie

€ 95,-

Na de fotoshoot ontvangt u een digitaal contactsheet/ online image gallery, waaruit u de nabestellingen van de gemaakte foto’s kan kiezen. De fotoshoot kosten zijn exclusief prints en/of digitale bestanden in hoge resolutie. Bij iedere shoot krijg je 5 of 10 foto’s in Lage resolutie voor gebruik op internet/facebook e.d. Als je meer digitale lage resolutie foto’s wil nabestellen zijn deze 2,50 per stuk.

Jij bepaalt wat wij afdrukken, dus geen verplichte keuzes maken. Nabestellen is jaren later ook nog mogelijk! Bestel bijvoorbeeld uw foto’s op Fotopapier, Canvas, forex of Dibond (Aluminium)! Alle nabestellingen/afdrukken worden geretoucheerd voor een nog mooier resultaat. Heb je last van een pukkeltje, puistje dan werken wij dit voor je weg!
Ook is het mogelijk om de foto’s op DVD (hoge resolutie jpg) te bestellen. Klik hier voor de mogelijkheden en onze prijzen!


Trouwalbums

Basic trouwalbum, foto’s afgedrukt op fotopapier, 24 tot 72 pagina’s

vanaf € 349,-

Exclusief trouwalbum, foto’s afgedrukt op dik exclusief fotopapier, 30 tot 60 pagina’s

vanaf € 499,-

Bij het exclusieve trouwalbum zijn ook extra kleiner formaat fotoalbums te bestellen.  Leuk voor bijvoorbeeld de ouders of de getuigen als extra aandenken aan jullie mooie dag. Meerprijs op aanvraag.

Eventuele andere wensen zoals bijv. een lederen koffer voor het trouwalbum op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief 21% BTW.

Inbegrepen zijn reiskosten van Nies van der Schansstraat 11a te Sprang-Capelle naar de trouwlocatie met een maximum van 40km.

 

Neem per e-mail of telefonisch vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om direct uw bruiloft te plannen;

[ezcol_1half]

Telefoon:

0416 532005

06 24509447

Email:

photography@irenevandermeijs.nl

Bezoek / Studio Adres:

Nies van der Schansstraat 11a

5161CE Sprang-Capelle
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Of vul ons on-line formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen z.s.m. (meestal binnen 24 uur) contact met u op.
[si-contact-form form=’1′]
[/ezcol_1half_end]