Zakelijke Fotografie

Corporate Fotografie en Film

Bij elk bedrijfsprofiel, presentatie of op social media worden portretten getoond. U wilt een professionele indruk geven van uzelf of uw personeel. Een zakelijke portretfoto zonder dat deze saai of te joviaal wordt. In overleg bepalen we de juiste fotografie en zorgen we voor eenheid in alle foto’s. Desgewenst komen we bij u op uw bedrijf om uw personeelsleden te fotograferen zonder dat uw bedrijfsproces wordt verstoord.

Maak met uw bedrijf direct de juiste indruk en schep meteen een vertrouwelijke band met een goed portret! Gebruik de zakelijke portretfoto’s voor alle communicatie-uitingen van uw bedrijf. Laat bijvoorbeeld al uw personeel spontaan fotograferen en plaats deze bij uw personeelsoverzicht met de functies die ze binnen uw bedrijf hebben. Dit geeft altijd een goede en vertrouwde indruk op uw bedrijfswebsite.

Met deze aansprekende zakelijke portretfoto’s profileert u het bedrijf met een persoonlijke en betrouwbare uitstraling. U gebruikt de foto’s voor al uw online & offline communicatie-uitingen, dus naast de website o.a. ook voor jaarverslagen, brochures, nieuwsbrieven, persberichten, artikelen in magazines en uiteraard op social media, zoals linked-in, twitter e.d.

 

Laat uw foto’s maken door de professionele portret fotograaf in onze ruime fotostudio! We komen natuurlijk ook graag een hele dag bij u op het bedrijf of op een zelf gekozen locatie fotograferen. Alles is mogelijk. Ook een volledige bedrijfsreportage van het productieproces of al uw producten professioneel in onze ruime fotostudio gefotografeerd. En een mooie foto van uw bedrijfspand mag eigenlijk niet ontbreken op uw website! Bekijk hiervoor ook eens ons portfolio architecture, product, food&drinks en fashion&lifestyle op de website.

Neem vrijblijvend via email of telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op om een fotoshoot in te plannen binnen uw bedrijf of bij ons in de ruime fotostudio.