Snoepfotografie Perfetti Van Melle

Nieuws

Snoepfotografie Perfetti Van Melle

Culinair-Food Fotograaf

Foodfotografie en film | Foodstyling | setdressing voor food & Beverages producten

Food Fotografie Snoep

Ben je op zoek naar prachtige foto's van de meest heerlijke snoepjes om jouw publiek te verleiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Snoepfotografie voor Perfetti Van Melle.

De sfeerfoto’s van Perfetti Van Melle die ik als foodfotograaf heb gemaakt zijn op onder andere de nieuwe website van Perfetti-VanMelle te zien.

Er moesten vier categorieën uitgebeeld worden, namelijk: snoep, drop, kauwgum en de frismakers. Als foodfotograaf heb ik er voor gekozen om elke categorie een eigen kleur te geven in de beeldbewerking, welke het beste past bij de productgroep. Verder heb ik de snoep apart gefotografeerd en geretoucheerd om deze daarna dynamisch in het beeld te plaatsen alsof ze op je af komen.

Alhoewel het assortiment erg groot is was het belangrijk om de beelden niet te veel te vullen om zo een mooie en rustige compositie te behouden.

Daarnaast heb ik ook de verpakking voor de relatie geschenken ontworpen .

Onze foodfotografie van snoep is een ware traktatie voor het oog. We weten hoe we de kleuren en texturen van snoepjes het beste kunnen vastleggen, zodat ze er zo smakelijk mogelijk uitzien.

Of je nu foto’s nodig hebt voor je website, social media, of drukwerk.
We werken met professionele apparatuur en technieken om de beste resultaten te behalen. Onze studio is uitgerust met de professionele verlichting, achtergronden en accessoires om jouw snoepjes in de perfecte setting te plaatsen. En we hebben jarenlange ervaring in het vastleggen van de mooiste beelden van snoepjes.


Waarom zou je genoegen nemen met saaie foto’s van snoepjes als je ook prachtige, verleidelijke afbeeldingen kunt hebben? Laat ons jouw snoepjes vastleggen en zie hoe je klanten zich aangetrokken voelen tot jouw producten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw snoepjes fotograferen!