Product

Hier vind u een collectie uit mijn portfolio ‘Productfotografie’. Hier vind u voornamelijk non-food producten. In grote lijnen onderscheiden we hierbij nog product foto’s met reflectie en zonder reflectie.

Veel product foto’s voor bijvoorbeeld webshops of catalogi worden gefotografeerd met een witte of transparante achtergrond. Hierbij zijn ook veel mogelijkheden zoals schaduwen en verlopen. ook is het mogelijk uw product foto te voorzien van een sfeervolle toepasselijke achtergrond.

Indien u een product in meerdere kleuren levert en u heeft er maar 1 op voorraad kunnen wij in veel gevallen de kleur van het product aanpassen tot uw volledige scala aan kleuren.

Indien u andere specifieke wensen heeft kunnen wij dit samen met u bedenken en een oplossing voor vinden.

In onze studio kunnen wij grote tot zeer kleine producten fotograferen.

Food & Drinks

Wij zijn gespecialiseerd in food en met name liquid & drinks fotografie. Het fotograferen van dranken en andere vloeistoffen vergt erg veel vakkennis.  Wij hebben ruim ervaring in het fotograferen van wijnen, likeuren en frisdranken.  ook hierbij kunt u onderscheid maken in sfeer fotografie en product fotografie.

Een van onze sterke kanten is het maken van splash en high-speed fotografie. Hierdoor kunnen wij actie momenten scherp en zeer mooi belicht vastleggen.

Architectuur

Bij het fotografen van architectuur staat de beleving van het object voor zowel de architect als de kijker voorop.  In de beeldbewerking kunnen wij storende elementen verwijderen of vervangen en de lucht om een gebouw aanpassen. Alles in goed overleg. U kunt bij ons terecht voor zowel interieur fotografie als exterieur fotografie.

Fashion & Lifestyle

High-fashion, glamour en mode fotografie  is ook een groot deel van onze werkzaamheden. Regelmatig fotograferen wij met modellen en kunnen gebruik maken van een pool van visagisten voor de fotoshoots.

Zowel in onze studio als op lokatie is het fotograferen mogelijk.  In sommige gevallen is op lokatie fotografen niet mogelijk, te tijdrovend of te duur dan kunnen wij de modellen op geavanceerde wijze in een andere omgeving plaatsen. Zie voorbeelden hiervan in onze portfolio.