Foodfotografie gerechten bij Nhow Rotterdam

Nieuws

Foodfotografie gerechten bij Nhow Rotterdam

Culinair-Food Fotograaf

Foodfotografie en film | Foodstyling | setdressing voor food & Beverages producten

Food Fotografie

We streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt. “Daar krijg ik honger van!

We hebben foodfoto’s gemaakt van de overheerlijke gerechten in het restaurant van Nhow Rotterdam. Hieronder een aantal voorbeelden van de foodfoto’s van de gerechten die gemaakt zijn door foodfotograaf Irene van der Meijs.

Heb jij wel eens geprobeerd om een heerlijk gerecht te koken en het vervolgens te fotograferen, maar zag het er niet zo smakelijk uit als het in werkelijkheid was? Of misschien ben je een chef-kok die geweldige gerechten maakt, maar moeite heeft om ze op de juiste manier te presenteren voor de camera?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn experts op het gebied van foodstyling en foodfotografie en kunnen jouw gerechten laten stralen op camera. Of je nu een foodblogger, chef-kok of restauranteigenaar bent, wij kunnen jouw gerechten omtoveren tot ware kunstwerken.

Of je nu een heerlijke taart, een kleurrijke salade of een uitgebreid diner wilt fotograferen, wij kunnen jou helpen om jouw gerechten in de schijnwerpers te zetten. Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw gerechten transformeren en verbluf je publiek met de meest verleidelijke foodfoto’s die ze ooit hebben gezien!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.