Food Stopmotion recept Appelflappen

Nieuws

Food Stopmotion recept Appelflappen

Culinair-Food Fotograaf

Foodfotografie en Stop Motion Animatie | film | Foodstyling | setdressing voor food & Beverages producten.

Culinaire Foodfotografie voor Stop Motion Animatie

Smaakvolle verleiding: Ontdek de meesterlijke foodstyling, foodfotografie en beeldbewerking uit onze food fotografie en animatie studio!

Voor deze recept stop motion animatie film met foodfoto’s hebben we gekozen voor een frisse zomerse en zonnige uitstraling. Met deze klassieke en originele animatie techniek wordt gebruik gemaakt van meerdere foto’s die ieder een stapje laten zien in het proces van de bereiding voor het zelf maken van Appelflappen. Naast de stopmotion foto’s hebben we gekozen voor extra uitleg via tekst animaties, zodat de kijker het recept zelf makkelijk kan volgen.

Stopmotion recepten film:

Met een stopmotion film kan je op een ambachtelijke manier laten zien hoe een recept of product gemaakt wordt. Stopmotion kan een combinatie zijn van fotografie en film. Maar bij de klassieke originele stopmotion animatie techniek wordt gebruik gemaakt van meerdere foto’s die ieder een stapje laten zien van bijvoorbeeld het proces of de bereiding van een foodgerecht. Het heeft een speelse stijl vol dynamiek en trekt de aandacht van de kijker. Je kan met deze techniek effecten bereiken die met normale film niet op dezelfde manier mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het verplaatsen van en bord of een ingrediënt laten bewegen terwijl er geen handen zichtbaar zijn.

Je krijgt de illusie van beweging door het na elkaar afspelen van verschillende stilstaande beelden waarin steeds iets verandert of verplaatst.

Bij een stopmotion animatie maak je gebruik van 12 of 15 frames of soms nog minder 8 of 5 frames per seconde. Het resultaat ziet er daardoor wat schokkeriger uit, wat vaak een leuk en speels effect geeft. Als je de stopmotion meer vloeiend wil laten bewegen kan je gebruik maken van de standaard 24 frames zoals bij traditionele film.

Stopmotion film is een mooie techniek voor een bedrijfsfilm, instructiefilm, recepten film, reclamefilm of een traditionele animatie film.

Commerciele video content voor Film en Animatie. Irene van der Meijs Creative Studios heeft jarenlange ervaring in beeld & media vormgeving en kan uw partner zijn in al uw media marketing. We maken beeldverhalen die de zintuigen prikkelen en verleiden.

Kom gerust eens kennis maken bij ons in de Studio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Stuur ons een e-mail met informatie over uw producten.