De nieuwe fotostudio:

 

Het heeft veel tijd gekost maar we zijn verhuisd en alles is klaar! Het nieuwe pand is aanzienlijk groter en heeft betere voorzieningen. We hebben nu ruim de plek om meerdere shoots tegelijk te doen of sets te laten staan voor lang lopende projecten. Naast de grote witte infinity cove is er nu ook een zwarte fotowand voor sfeer fotografie. Ook in deze nieuwe studio hebben we uiteraard een ruime keuken voor food fotografie, een aparte kleedruimte en visagie hoek voor modellen en fashion fotografie. De grote overheaddeur maakt het mogelijk om ook zeer grote objecten naar binnen te krijgen en te fotograferen zoals bijvoorbeeld auto’s, boten e.d. Hieronder een aantal foto’s. Wil je de fotostudio zelf komen bekijken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maak dan wel eerst even een afspraak via mail of telefoon.

 

FotoStudio Irene van der Meijs

Limbowand of Infinity wand

Limbowand of Infinity wand met Flitsers

Opnameruimte Fotosudio Zwarte wand

Product fotografie opstelling

visagie ruimte

zithoek kantoor relax ruimte

keuken

Kantoor Beeldbewerking

Studio Hal

Fotostudio: Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE Sprang Capelle

Mail: photography@irenevandermeijs.nl

Website: www.irenevandermeijs.nl

mobiel: 06 24509447

telefoon: 0416 532005