We hebben productfotografie en beeldbewerking van diverse camera beveiliging producten gedaan in onze product fotostudio.

Hieronder 2 foto’s van de camera die gebruikt worden op de verpakkingen, brochures en website van het bedrijf.

productfotograaf, Beeldbewerker

productfotograaf | Beeldbewerker Irene van der Meijs

productfotograaf

productfotograaf | Beeldbewerker Irene van der Meijs

 

Veel product foto’s / packshots voor bijvoorbeeld webshops of catalogi worden gefotografeerd met een witte of transparante achtergrond. Hierbij zijn ook veel mogelijkheden zoals spiegelreflecties, schaduwen en verlopen. Ook is het mogelijk uw product foto / packshot te voorzien van een sfeervolle toepasselijke achtergrond. Bekijk voor culinaire of drank productfotografie ook ons portfolio Food fotografie en Beverages fotografie.